Mijn gewenste backoffice staat niet in het dropdown menu

Met onze huidige firmware ondersteunen we de volgende backoffices:
  • E-Flux
  • Longship
  • Monta
  • LMS
  • Chargit
  • Optimile
  • Maxem
  • Blulinc
  • FLEXeCHARGE
  • Tap Electric
  • Wattify
  • Laadnet
  • Mobiflow

Als de door jou gewenste backoffice niet wordt weergegeven in het configuratiemenu, voltooi dan de configuratie van de lader met de beschikbare opties.

Zodra de eerste configuratie is voltooid, moet je de lader updaten naar de nieuwste firmwareversie.

Na de firmware-update, recommission de lader

Je zou dan in staat moeten zijn om een selectie te maken- en verbinding op te zetten met een van de bovenstaande backoffices.

Als je backoffice niet op de lijst staat, neem dan contact met ons op voor verdere hulp en vragen.