Als de Peblar lader in de foutmodus staat, geeft de LED een knipperend rood lampje aan, wat betekent dat opladen momenteel niet mogelijk is. Wanneer de Peblar lader een waarschuwing weergeeft, is opladen nog steeds mogelijk, maar misschien niet op volle kracht (verminderde stroom). In beide gevallen zijn er een paar dingen die je kunt doen:

1. Ga naar de webinterface
  2. Ga naar 'systeem'
  3. Zorg ervoor dat je de laatste firmware
  4. gebruikt.
  5. Reboot de oplader
  6. Als dit niet werkt, kun je ook een volledige power cycle uitvoeren door de stroomtoevoer naar de lader even uit en dan weer aan te zetten
  7. Als de fout nog steeds optreedt, neem dan contact op met uw installateur of groothandel