Hoe maak ik verbinding met de webinterface van mijn Peblar via de WiFi-hotspot?

1. Maak verbinding met het netwerk

Op de quick start guide vind je een label met inloggegevens.
  1. Scan de WLAN Login QR-code en maak meteen verbinding met het WiFi-netwerk.
  2. Of ga op je apparaat (telefoon, tablet, laptop) naar netwerken en zoek het netwerk van de lader (bijvoorbeeld PBLR-1234567).
  3. Maak verbinding met het netwerk met de credentials van het label op de quick start guide.

2. Scan de QR-code

Scan na verbinding de QR-code van de webinterface op het label (voorin de handleiding).

Als de QR-code niet werkt, kun je het volgende proberen:

• Typ het lokale IP-adres 172.16.0.1 in of,
  • Zoek de lader-ID op het label aan de zijkant van de doos (bijv. PBLR-1234567) en navigeer naar de volgende URL: pblr-1234567.local

3. Inloggen

Log in op de webinterface met het wachtwoord van het apparaat

Afbeelding 23