Ondersteuning | Peblar

Dynamic group load balancing instellen voor Peblar

Geschreven door Peblar | 13-aug-2024 7:38:34

De Peblar lader is geschikt voor dynamic load balancing, group load balancing en dynamic group load balancing. Alle vormen van load balancing kunnen worden geconfigureerd tijdens (re)commissioning.

Dynamic load balancing

Dynamic load balancing kan worden geconfigureerd met behulp van bijvoorbeeld meetapparatuur zoals de CT-spoelen, HomeWizard P1 dongle, Phoenix Contact EMpro en de Xemex Smart Charge Controller. Zie onze accessoirepagina voor alle ondersteunde meetapparaten.

BELANGRIJK: Voor de HomeWizard P1 dongle is een stabiele verbinding belangrijk. Indien mogelijk raden we aan om de lader via een ethernetkabel te installeren. Als je de lader alleen via WiFi installeert, zorg er dan voor dat het netwerk sterk is en dat de Peblar lader en HomeWizard P1 dongle op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Group load balancing

Group load balancing kan worden geconfigureerd en ingesteld tijdens (re)commissioning. De Peblar lader is geschikt voor group load balancing met een maximum van 32 laders aangesloten op één groep en installatie.

Hoe je dynamic group load balancing fysiek installeert en configureert, kun je vinden onder Group load balancing met RS-485 in de installatiehandleiding (pagina 20).

Dynamic group load balancing

Dynamic group load balancing kan worden geconfigureerd en ingesteld tijdens (re)commissioning. De Peblar lader is geschikt voor dynamic group load balancing met een maximum van 32 laders aangesloten op één groep en installatie.

De 'master' Peblar lader moet worden aangesloten op een load balancing meetbron (bijv. HomeWizard P1 dongle, of CT-spoelen), en vervolgens moeten alle 'follower' Peblar laders fysiek worden aangesloten via de RS485 verbinding met de 'master'.

Hoe je de dynamic group load balancing fysiek installeert en configureert kun je vinden onder Group load balancing met RS-485 in de installatiehandleiding (pagina 20).