Ondersteuning | Peblar

Hoe update ik mijn Peblar lader?

Geschreven door Peblar | 13-aug-2024 7:39:04

Dit kan op afstand worden gedaan als de lader is aangesloten op een backoffice en dus wordt beheerd door een charge point operator (CPO).

Beheerde laders

Beheerde laders die zijn aangesloten op een backoffice en kunnen op afstand door een CPO worden bijgewerkt. Neem contact op met je CPO als je lader niet is bijgewerkt naar de nieuwste firmwareversie en je de firmware op afstand wilt laten bijwerken.

Onbeheerde en beheerde laders

In de webinterface vind je de optie downloads als de Peblar lader verbonden is met het internet. Navigeer naar 'Systeem' > 'Firmware update'. Als er een update beschikbaar is, kun je die hier downloaden.

Of

Als je rechtstreeks verbinding hebt met de lader via je telefoon, tablet of computer, kun je de nieuwste firmware ook handmatig uploaden en installeren op de lader.

De nieuwste firmware en release notes zijn te vinden op onze website.

Als je de nieuwste firmware op je apparaat hebt gedownload, navigeer je naar de webinterface van de lader. Ga naar 'Systeem' > 'Firmware-update' > 'Handmatige firmware-update' en upload de nieuwste firmware naar de lader. De lader zal de firmware-update nu installeren.