Ondersteuning | Peblar

De Peblar lader configureren

Geschreven door Peblar | 13-aug-2024 7:37:02

Nadat je de lader hebt geïnstalleerd, kun je deze eenvoudig configureren via onze webinterface. De stappen vanaf de quick start guide spreken voor zich en stellen je in staat om veel verschillende instellingen te configureren. Waaronder:

• Hoeveel fasen zijn aangesloten
  • De maximale spanning van de installatie en het huishouden
  • Configureer (dynamische) (group) load balancing, faserotatie en load balancing bronnen (zie onze accessories pagina voor alle compatibele meetapparaten)
  • Configureer netwerkinstellingen, bijv. Wi-Fi, Ethernet, LTE
  • Een beheerde verbinding met een backoffice opzetten (Welke backoffices ondersteunt Peblar), of RFID-tags toevoegen
  • En nog veel meer

Als je na de initiële configuratie wilt wijzigen, moet je de Peblar-lader opnieuw configureren.